Započinjete poslovanje i zanimaju Vas obveze vezane uz računovodstvo, poreze i doprinose? Želite bolje razumjeti svoje financije? Imate pitanja s područja financija i računovodstva?

Dogovorite sastanak na kojem ćemo bez naknade s vama podijeliti sva naša znanja vezana uz pitanja na koja tražite odgovore.

Aggero Usluge d.o.o od svog osnutka 2012. godine pomaže malim i srednjim poduzetnicima ostvariti ciljeve poslovanja pružanjem usluga s područja financija i računovodstva.

Upoznajte se s uslugom našeg knjigovodstvenog servisa puten naših internetskih stranica.

Kontaktirajte nas e-mailom na adresu info@aggero-usluge.hr da razjasnimo sve što Vas zanima i dogovorimo sastanak.

Naš knjigovodstveni servis za trgovačka društva vodi poslovne knjige i priprema financijske izvještaje za pedesetak klijenata – poduzeća u uslužnoj, trgovačkoj i proizvodnoj djelatnosti – koja imaju od jednog do pedeset zaposlenih i godišnji prihod od nekoliko stotina tisuća do trideset milijuna kuna.

Stalno zapošljavamo četvoro visoko obrazovanih ljudi koji posjeduju od jedne do preko trideset godina iskustva u struci, a koji svake godine pohađaju po nekoliko stručnih edukacija. Povremeno dodatno zapošljavamo studente završnih godina ekonomskih fakulteta s ciljem njihove edukacije i pronalaženja budućih stalno zaposlenih djelatnika.

Vi uvijek zadržavate kontrolu nad svojim poslovanjem ! Mi smo samo servis koji pruža uslugu Vama, a ne Poreznoj upravi. Sve bitne odluke o računovodstvenom ili poreznom tretmanu pojedinih situacija u Vašem poslovanju donijet ćete Vi nakon što Vam mi razumljivo objasnimo opcije koje su na raspolaganju.

Usluga našeg knjigovodstvenog servisa prilagođena je potrebama svakog pojedinog klijenta, od zadovoljavanja svih zakonodavnih potreba s područja poreza i računovodstva do podrobnog mjesečnog praćenja i analize poslovanja koja su prerasla obim u kojem bi njihovu uspješnost poduzetnici mogli sami pratiti.

Vaš je uspjeh za nas važan. Kroz naš angažman dobivate stručnog i pouzdanog partnera koji zajedno s Vama brine o uspjehu Vašeg poslovanja.

Kao i kod drugih profesionalnih usluga, klijent će rijetko imati stručno znanje potrebno da procjeni znanja i vještine knjigovodstvenog servisa. Odluku o odabiru donijet ćete isključivo nakon što smo se upoznali i što ste stekli dojam da možemo odlično obaviti posao po razumnoj cijeni.

Sve prednosti korištenja naših usluga možete pogledati ovdje.

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u upravljanju financijama i računovodstvu velikih poduzeća iz kojih najbolja rješenja prenosimo na naše klijente svih veličina.

Uvijek radimo na način koji će ne samo zadovoljiti propise nego i poduzetniku pružiti pravovremene i točne informacije. Računovodstvo je za nas sastavni dio poslovanja, ne samo servis za državu.

Upozorit ćemo Vas ako mislimo da bi neki poslovni događaj kojeg smo uočili mogao biti problematičan s poreznog aspekta, nećemo ga samo proknjižiti i zaboraviti.

Posjedujemo specifična znanja i vještine potrebna za računovodstveno praćenje proizvodnje, a koja nisu prisutna u svim knjigovodstvenim servisima.

Pružamo uslugu mjesečnog izvještavanja i analize koja Vam pomaže u upravljanju poslovanjem.

Naše naknade ovise o vremenu potrebnom za obavljanje knjigovodstvenih i računovodstvenih poslova za Vaše poduzeće. Ovo vrijeme procjenjujemo temeljem broja zaposlenih i broja knjigovodstvenih isprava koje nastaju u Vašem poslovanju čime osiguravamo da plaćate samo one usluge koje koristite, ovisno o obimu poslovanja.

Naše su sjedište i ured u Zagrebu. Nekoliko naših klijenata posluje u mjestima od 30 do 50 kilometara udaljenim od Zagreba. Sve prijave i izvještaji koje za klijente izrađujemo predaju se on-line. Sve dokumente je moguće dostaviti on-line ili poštom.

Ne postoji bilo kakvo formalno ograničenje zbog kojeg ne bismo mogli pružati uslugu bilo kojem klijentu na području Republike Hrvatske. Jedino ograničenje je da se možemo povremeno susresti i popričati o poslovanju što je neophodno kako bismo Vam mogli pružiti najbolju uslugu.